Vi teller nå fem dyktige medarbeidere hos oss i Akuna.
Hos oss har vi klare ambisjoner om å bli et av regionens ledende fagmiljø innen strategisk rådgivning rundt teknologi og forretningsutvikling. Derfor fortsetter vi nå arbeidet med å bygge teamet.

Vi har nå en ledig stilling som Senior Teknologirådgiver. Merk at annonsen vil publiseres på finn.no i løpet av et par uker. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål til stillingen.

 

Arbeidsgiver Akuna AS

Stillingstittel Senior teknologirådgiver

Frist

Varighet Fast

Akuna skaper vekst for sine kunder ved å utvikle samspillet mellom teknologi, organisasjon og prosesser. Vi har store vekstambisjoner og søker derfor flere medarbeidere som kan identifisere seg med våre verdier. Sammen skal vi bygge videre på et ungt selskap som forbindes med høy kompetanse og solide leveranser.

Vår neste kollega bør ha erfaring med relevante teknologitrender som skytjenester (XaaS), API-design, DevOps, RPA (Robotic Process Automation) eller BI (Business Intellegence). Kjennskap til agile metoder som Scrum eller Kanban vil også telle positivt.

Du skal bruke din erfaring til løsningsdesign for kunde og i dialog med eksterne utviklingsmiljø, men ikke minst i rollen som strategisk rådgiver for våre kunder. Akuna bistår med å identifisere de mulighetene som ny teknologi åpner for. Hvordan data fornuftig kan anvendes gjennom analyse og visualisering, og hvordan teknologi kan omsettes til bærekraftige forretningsmodeller. Alle våre kunder er unike, og hver utfordring krever derfor sin egen tilnærming.

Du vil lede dine egne prosjekter fra innsiktsfase og kartlegging, til presentasjon av løsninger og implementasjon. Du går i front og driver prosesser, samtidig som du har all vår øvrige kompetanse tilgjengelig etter behov. På samme måte vil du bli inkludert i andre prosjekter på bakgrunn av din spesialkompetanse. Slik leverer vi som team de beste resultatene for våre kunder.

Utover det å skape vekst for våre kunder utvikler Akuna en spennende forretningsmodell for å fremme egne ideer og konsepter. Modellen gjør det mulig å utvikle prosjekter internt, for senere å kunne realisere dem som selvstendige og bærekraftige selskap. Dette er et langsiktig konsept ved siden av vår konsulentvirksomhet, og noe vi tror kan være en spennende mulighet for de riktige kandidatene. Modellen er en del av vår langsiktige strategi om at Akuna skal bli et selskap som leverer gode resultater innenfor bærekraft og sirkulærøkonomi og som anerkjennes for et tydelig samfunnsansvar.

 

Arbeidsoppgaver

 • Gjennomføre kartlegging i innledende fase hos kunde
 • Utarbeide digitale strategier for våre kunder
 • Presentere resultater for beslutningstakere hos kunde
 • Drive strategisk rådgiving for kosteffektiv og god implementering av teknologi
 • Lede anskaffelses- og implementeringsprosesser for kunde
 • Bidra til intern utvikling av Akunas metodeverk og beste praksis

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper                

 • Minimum bachelor ingeniør og 5-10 års relevant erfaring
 • Stor teknisk interesse og forståelse
 • Evne til å identifisere praktisk anvendelse av teknologi
 • Interesse for forretningsutvikling, organisasjon og forbedringsprosesser
 • Tillitsskapende, engasjert og nysgjerrig i møte med andre mennesker
 • Evne til å ta ansvar, motivere og lede team

Akuna tilbyr

 • Fast ansettelse i et selskap med solid økonomi
 • Faglige utfordringer innen teknologi, organisasjon og forretningsutvikling
 • Kolleger som er profesjonelle og opptatt av felles prestasjoner
 • Mulighet for å påvirke utviklingen til et selskap i vekst
 • Flotte kontorlokaler i Stavanger sentrum
 • Mulighet for å utvikle og realisere ideer internt
 • Gode betingelser for lønn, pensjon og bonus

Vi vurderer søknader fortløpende. Ta gjerne kontakt i god tid før søknadsfristen dersom du har spørsmål eller ønsker avklaringer rundt stillingen.

 

Om arbeidsgiveren

Akuna AS ble etablert i 2017 og har på kort tid oppnådd god økonomi og sterke referanser. Selskapet har en langsiktig vekststrategi med ambisjon om å være 10 rådgivere innen utgangen av 2020. Akuna sikter mot virksomheter med behov for å tenke strategisk i møte med fremtidens muligheter. Vi skal synliggjøre bedriftenes behov og være rådgivende i deres navigasjon rundt ny teknologi. Våre ansatte sitter nært på beslutningene i eget selskap og har muligheten til å påvirke utvikling fremover.

 

Sektor Privat

Antall stillinger 1

Sted Løkkeveien 109, 4007 Stavanger

Bransje IT, Konsulent og rådgivning, Organisasjoner

Stillingsfunksjon

Konsulent,

Prosjektledelse,

Rådgivning

Nøkkelord

digitalisering, strategi, forretningsutvikling, endringsledelse, teknologi

 

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson Eirik Sæther

Stillingstittel Daglig leder

Mobil 911 26 389