Bestillerkompetanse

Dere er ekspertene på deres fagfelt. Sammen får vi til de beste anskaffelsene av tjenester og produkter for din virksomhet.

Endringene går raskere og raskere.

Når dere skal kjøpe inn nye løsninger skal dere få mest igjen for pengene, enten reduserte kostnader, bedre kvalitet eller høyere effektivitet.

Akuna bistår private og offentlige virksomheter med kompetanse til å gjøre de beste anskaffelsene. Vi er opptatt av at en får kartlagt de reelle behovene som skal dekkes.

Vi ser at det beste anskaffelsene kommer til når en spesifiserer hva en vil oppnå, ikke hvordan det skal løses. Vi har kompetansen på hva som er mulig rent teknisk, men det er ikke nødvendig å spesifisere for detaljert hva en skal løse. En god behovsbeskrivelse er det som skal til. 

 

Artikkelen fortsetter under bildet.

Ønsker du å bli kontaktet for en uforpliktende prat?

Dere er ekspertene på deres fagfelt. Sammen får vi til de beste anskaffelsene av tjenester og produkter for din virksomhet.

Strategiske anskaffelser

Gode innkjøp sørger for at en får riktig kvalitet til riktig pris, med et godt forhold mellom leverandør og kunde. Vi hjelper dere også med å finne ut hva som finnes av ferdige løsningermarkedet og kan teste disse. Hvis det er utviklingsprosjekt som må til, kan vi også fasilitere et tidligfase prototypeprosjekt for å validere om løsningen kommer til å dekke de identifiserte behovene. 

I tillegg til behovskartlegging bidrar vi med å kartlegge mulige leverandører og går i dialog med dem om hva som kan leveres. En del av behovskartleggingen inkluderer også å vurdere hvordan de nye løsningene treffer egen organisasjon, inkludert behov for opplæring, endring av organisasjonsstrukturer og endringsledelse generelt. 

Vi kan kan utføre selve anskaffelsen for dere, eller bistå med detaljering av utlysninger og anbudsdokumenter. Sammen lager vi gode kontrakter og avtaler som sørger for god framdrift i utviklingsprosjekter eller anskaffelser. Vi sørger også for at det legges inn de riktige milepæler og beslutningspunkter slik at prosjekter kan stoppes eller justeres underveis, etterhvert som en lærer. Vi har også erfaring med å følge prosjekter langt ut i utviklingsfasen, med å bistå våre kunder å være en krevende kunde, slik at en får riktig kvalitet på leveransen. 

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål om våre tjenester

Se også våre

Relaterte tjenester

Prosjektledelse

Solid kompetanse innen prosjektledelse er avgjørende både for planlegging og implementering av prosjekter.

Digital strategi

Strategisk tilnærming til teknologiske muligheter gir unike konkurransefordeler.

Bærekraft

Vi må over på mer forsvarlig bruk av jordens ressurser. Bærekraftige virksomheter bidrar til å nå dette målet.  

Les våre

Relevante artikler

Nothing found.